Catering menu

LANDKØKKENET.DK

- Smagfuld og farverig mad af økologiske råvarer

Landkøkkenet
Markedsstræde 20

3400 Hillerød


Tlf. 23 90 68 29


post@landkoekkenet.dk


Cvr. 32023169


 

Økologisk Catering menu til Konfirmation, Bryllup og Fest 2024


 

3 retters menu med 2 slags forret, 2 slags hovedret inkl. tilbehør samt 2 slags dessert kr. 425,-


Der kan også vælges hovedret alene eller med forret/dessert.


Hele selskabet skal bestille den samme menu, min. 25 personer, måske færre - ring og hør :-)

 

Forret vælg 2 slags


Inkl. koldhævet surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle samt smør 

* Gluten, Laktose

 

  • Varmrøget øko-ørred fra Vejle Ådal med mandler på små salater og grøn urtecreme
    * Mandler, Laktose

  • Ceviche af fladfisk med lime, koriander, sprøde grønsager og mild chili serveret i træbåd 

  • Hvid fisk syltet i olivenolie og rørt med dild, rødløg og kapers på marineret fennikel

  • Spyd med små fiskefrikadeller serveret med mynte tzatziki
    * Laktose, Æg

  • Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie, Vesterhavsost og persille
    * Laktose

  • Pebergravet krondyrkølle med balsamicohonning og syltet grønt

          

  • Slider med ristede østershatte, sæsonens grønt samt Vesterhavsost og estragonmayo (vegetarisk) * Gluten, Laktose, Sennep, Æg, Sesam

       

  • 3 tilberedninger af f.eks blomkål, jordskok, knoldselleri (sæson) syltet - bagt- puré (vegetarisk)

          * Laktose


Hovedret vælg 2 slags

 

 

  • Langtids(rosa)stegt kødkvæg af ung-okse med citron og Calamataoliven

  • Porchetta af svinebryst med sprød svær, grønne urter og rosmarin
     
  • Små Krondyrfrikadeller med soltørrede tomater og dansk feta, hertil syltede rabarber i æbleeddike * Laktose, Æg

  • Fasanbryst farseret med spinat, nødder og svampe, pakket i letrøget spegeskinke
    * Hasselnødder, Æg

  • Braiseret spoleben(skank) af gris i hvidvin, fond og urter
    * Selleri

  • Landkøkkenets nøddepostej, hertil syltede stribede beder og jordnøddesauce (vegetarisk)
    * Gluten, Laktose, Nødder, Æg

  • Spidskål gratineret med estragon og gedeost hertil persillerodsbisque (vegetarisk)

         * Laktose

Fast tilbehør til hovedretterne

 

  • Små kartofler ristet med olivenolie, løvstikke og timian

  • Skovsvampesauce med portvin og kalvefond
    * Laktose, Selleri

  • Sæsonenes grønt med kaperscreme f.eks asparges/grønne bønner/rodfrugter/græskar
    * Laktose

  • Spinatsalat med honningsyltede rødløg, smørristede mandler og æblebalsamico
    * Mandler 

  • Årstidens salater med belugalinser, kerner, feta, sprøde grønsager og vinaigrette

            * Laktose, Soja, Sennep

  • Salaterne vil variere efter årstiden

  

Dessert vælg  2 slags

 

  • Rabarbersorbet eller rabarbergelato (mælke/flødeis) med syltede rabarber og knas
    * Laktose i gelato

  • 70% brownie med valnødder, orangechokomousse og syltet abrikos
    * Laktose, Gluten, Valnødder, Æg

  • Hvid chokoladekage med kokos og vaniljecreme
    * Laktose, Gluten, Mandler, Æg, Kokosnød

  • Rabarbert/æblerifli med marcipanmakroner, portvin og flødeskum (portions-anrettet i glas)
    * Laktose, Gluten, Mandler, Æg

  • Årstidens mousse af bær på cookiebund med sprød Tuille og coulis (portionsanrettet) + 20,-
    * Laktose, Gluten, Nødder, Æg

  • Rabarberkoldskål med rabarbergelatto, syltet rabarber og kammerjunkeknas
    * Laktose, Gluten, Æg        

* er de mest almindelige allergener, skriv hvis din gæst har flere, så finder vi en løsning


Alt er hjemmelavet af økologiske råvarer.

Enkelte forbehold for særligt sæsonbestemte råvarer.

 

Priser


3 retters menu med 2 slags forret, 2 slags hovedret inkl. tilbehør samt 2 slags dessert kr. 425,-

 

Tilvalg af flere slags forret/dessert kr. 49,- hovedret kr.  69,- pr. stk./person.

 

Kun hovedret kr. 275,-

 

Hovedret samt forret eller dessert kr. 355,-

 

Børn under 12 år ½ pris. Helt små u/b.


Vi oplyser gerne om yderligere allergener hvis der er behov for det, og vil så vidt muligt tilgodese vegetarer/veganere/allergikere med alternative retter. Bare vi ved det god tid i forvejen.

 

Praktisk


Min. 25 personer, måske mindre antal hvis det passer med andre selskaber - ring og hør.

 

Maden skal afhentes i køkkenet eller kan leveres for kr. 8,- pr. km t/r fra køkkenet i Hillerød. 

Dog min. kr. 50,-

 

Alt er anrettet på fade og klar til buffet undtagen kødet(skal skæres), saucen(varmes) og kartoflerne(varmes)

 

Forret og dessert kan nemt pakkes så i kan anrette på tallerken, skriv om i ønsker det.

 

Servicet skal returneres rengjort (fødevaresikkerhed) en af de efterfølgende dage.

Det gælder også alubakker (mellemlag i kasserne) som vi bruger mange gange.

Der pålægges en afgift på kr. 500,- eksl. moms hvis servicet ikke er rengjort.


GUIDE TIL RETURNERING AF SERVICE


  • Sørg for at alt servicet er renvasket og tørt før det kommes i kasserne
  • Også alubakkerne som mellemlag i kasserne
  • Brug de kasser der har været kolde råvarer i til servicet, de varme kan være ret fugtige
  • Lad lågene stå en smule på klem så evt. restfugt ikke mugner det hele (de kan stadig stables)
  • Undgå at stille kasserne udenfor uden overdækning og direkte på jorden !

 

Endeligt kuvertantal skal meddeles senest 2 uge før arrangementet og kan max. reduceres

med 20%.

 

Ved forespørgsel skriv en mail til: post@landkoekkenet.dk

med følgende oplysninger:

 

 - Dato og tidspunkt for arrangementet

 

 - Ca. antal gæster

 

 - Menuvalg

 

 - Dit navn, adresse og telefon nummer

 

 - Adressen hvor arrangementet holdes

 

 

Så skriver vi tilbage og bekræfter aftalen :)



Afbestillingsbetingelser

 

Afbestilling af arrangementer skal ske skriftligt senest 14 dage før.

Ved afbestilling fra 7 til 14 dage før, kan Landkøkkenet opkræve en godtgørelse på
50 % af den samlede pris.

Ved afbestilling fra 0 til 6 dage før, kan Landkøkkenet opkræve en godtgørelse på
100 % af den samlede pris.