Om Landkøkkenet

Landkøkkenet

Filmtorvet 23

3500 Værløse


Tlf. 23 90 68 29


post@landkoekkenet.dk


Cvr. 32023169

EAN. 5797200038029


 

 

 

Kokken og Kunstneren

 

 

Kokken

 

Jeg hedder Jacob Kent og er uddannet kok fra Krogs Fiskerestaurant. Har bla. arbejdet som kok på Søren K , køkkenchef på Krunch (Kbh. første økologiske restaurant), souschef på Snekken i Roskilde, og indtil 2009 som køkkenchef/projektleder på den økologiske socialøkonomiske landbrugsvirksomhed Grantoftegaard og den hemmelige frokostrestaurant Traktørstedet.

 

 

Kunstneren

 

Jeg hedder Irene Steenberg og er uddannet pædagog og selvlært billedkunstner. Min passion for at udtrykke mig billedsprogligt startede for alvor, da jeg som meget ung deltog i et kursusforløb hos maleren Gerda Svane. Siden da har jeg malet, fordi jeg ikke kan lade være.

Jeg har bla. haft et lille galleri i kunstnerfællesskabet Rørholmsgade og har udstillet mange steder gennem de sidste 14 år.

Jeg holder utrolig meget af vores sted på den nedlagte flyvestation, og arbejder til dagligt i landkøkkenet med Jacob og i mit atelier.

www.steenbergkunst.dk

   

 

Landkøkkenet.dk

 

 

Efter mange år som kok forskellige steder, besluttede kokken i maj 2009 år at blive selvstændig og starte Landkøkkenet.dk

 

Efter 4 år i Urup og 1½ år i Jystrup samt 2 år ved Stubberup er Landkøkkenet nu flyttet til kasernekøkkenet på den nedlagte flyvestation i Værløse/Måløv med stor kapacitet og fantastisk natur omkring.

 

Nu har vi fået det gamle køkken i gang igen, efter det har stået ubrugt hen i over 12 år!

 

Vi har indrettet atelier/galleri samt produktionskøkkenet som vi arbejder på at forene med bla. åbent hus arrangementer og gruppearrangementer/teambuilding med temaet; køkken, kunst og kommunikation.

 

Vi glæder os til at levere raffineret, rustik og farverig økologisk catering til jer.

 

 

Med landlig hilsen Jacob og Irene